Welkom Onze activiteiten Bijz. Projecten jaarverslagen verslag activiteit contactgegevens
Optreden Bataviakoor 10 Mei 2019 Het was een heel gezellige middag met enthousiaste bewoners, enkel bezoekers gingen met de voetjes van de vloer samen met de aanwezige vrijwilligers. Er werd zelf gevraagd om een toegift, en duurde zelfs 15 minuten.
Valentijnsfeest met muzikant Heiko 14 Februari 2019 Heiko heeft op deze mooie valentijnsdag weer een gezellig optreden verzorgt. De liedjes waren weer vrolijk van toon en hij begeleide zichzelf op zijn Tyros2 keyboard.
Ook op deze dag brachten de bestuursleden van de Stichting Vrienden van Buitenhaeghe een mooie Orchidee thuis bij de bewoners.
Henk Vink 30 augustus 2019
Henk was deze middag slecht bij stem maar wilde het optreden niet afzeggen. Gelukkig was zijn Bulgaarse vrouw Bianka meegekomen en zij heeft met haar mooie stem de bewoners in verschillende stijlen en talen toegezongen.
In de pauze zijn de ijsjes van ijssalon Rino’s rond gedeeld, aangeboden door de Stichting vrienden van Buitenhaeghe. Een vrijwilligster heeft samen met Henk een lied ten gehore gebracht. Erik links op de naast gelegen foto bediende de geluidsinstallatie. Het was weer een geslaagde middag.